Home > Transmode och Elanders köpvärda enligt Aktiespararen

Transmode och Elanders köpvärda enligt Aktiespararen

Sälj SCA och avvakta med Creades. Köp i stället Transmode och Elanders. Det anser Aktiespararen i senaste numret.

Aktiespararen tror att telekomleverantören Transmode kan fortsätta växa de närmaste åren. Trots dagens höga värdering anses aktien köpvärd. Riktkursen blir 110 kronor på ett års sikt och innan dess kommer utdelning i form av 1:80 kronor i ordinarie och 4:70 kronor i extra utdelning i vår.

Elanders förvärv av Mentor Media är en strategisk fullträff, menar Aktiespararen och rekommenderar köp. På ett års sikt anses kursen 54 kronor motiverad, kring 25 procent upp från onsdagens stängning.

Med rusningen i Creadesaktien under inledningen av året har substansrabatten nästan försvunnit. Sven Hagströmer och hans organisation har visserligen en stark historik, men ytterligare kursuppgång för aktien måste i allt väsentligt följa av värdeökningar för portföljbolagen, skriver Aktiespararen.

Hygienbolaget SCA har nått en kurshöjd som blir allt svårare att försvara med rådande vinster och utdelningar, och rådet blir därför sälj.

Riktkursen för Probi sätts till 34 kr, varför ett eventuellt budpliktsbud från Symrise, som nyss ökat till drygt 30 procent till kursen 40:10 kronor, vore ett bra pris.

Av: Direkt

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto