Home > Trump talade om ”lugnet före stormen” i möte med militära ledare.

Trump talade om ”lugnet före stormen” i möte med militära ledare.

Efter diskussioner om Iran och Nordkorea med militära ledare talade USA:s president Donald Trump om att nuläget kan vara ”lugnet före stormen” vid ett fototillfälle inför en middag i Vita huset.

Det rapporterar Reuters.

”Vet ni grabbar vad det här representerar? Kanske är det lugnet före stormen”, sade Donald Trump.

På en fråga om vilken storm han avsåg svarade presidenten: ”ni kommer att få veta”.

I samtalen med militära toppföreträdare tidigare hade Donald Trump talat om hotet från Nordkorea och att hindra Iran från att få tillgång till kärnvapen.

”I Nordkorea är vårt mål avnuklearisering. Vi kan inte tillåta diktaturen att hota vår nation eller våra allierade med ofattbara förluster av människoliv. Vi kommer att göra vad vi måste för att hindra att det sker. Och tro mig, det kommer att göras, om det behövs, lita på mig”, sade presidenten.

Beträffande Iran sade Donald Trump att landet inte har levt upp till andan i det internationella avtalet för att begränsa kärnenergiprogrammet. En ledande administrationsföreträdare uppgav samtidigt att presidenten inom kort kommer att meddela att han kommer att ”avcertifiera” avtalet.

Tradingportalen/Nyhetsbyrån Direkt.
Frågor och kommentarer alltid välkomna på redaktionen[at]tradingportalen.com

Taggar:

Anmäl dig till vårt exklusiva nyhetsbrev idag!

Skräddarsydda e-postmeddelanden

Ingen SPAM någonsin!

Alt mynt nyheter

Avprenumerera närsomhelst

Efter att du registrerat dig kan du också få tillfälliga specialerbjudanden från oss via e-post. Vi kommer aldrig att sälja eller distribuera dina uppgifter till tredje part. Se vår sekretesspolicy här.