Home > Trustpilot har stigit med 70% sedan börsintroduktionen; kan aktien fortsätta stiga?

Trustpilot har stigit med 70% sedan börsintroduktionen; kan aktien fortsätta stiga?

Vissa aktier sjunker kraftigt, åtminstone till en börja, så fort de listas på börsen, men så har inte fallet varit med Trustpilot (TRST) vars aktie har stigit med 70% sedan börsintroduktionen.

Det är inte alla börsintroduktioner som börjar bra, och Deliveroos börsnotering beskrevs som en av historiens sämsta börsintroduktioner när dess andel sjönk med 30% under den första handelsdagen. Så har inte varit fallet för Trustpilot som har haft en ihållande stigande trend – hittills med 70% – sedan aktierna började säljas.

Läs vidare för att ta reda på om Trustpilots stigande trend kan fortsätta.

Vad är Trustpilot plc?

Trustpilot är den recensionsplattform vi vänder oss till när vi vill veta om hemsidor, företag eller tjänster går att lita på. Trustpilot Group plc grundades 2007 och har sitt huvudkontor i Danmark med verksamhet i Storbritannien, Nordamerika och runt om i världen.

Ska man köpa aktier i Trustpilot just nu?

Det framgår av kursdiagrammet att Trustpilot har befunnit sig i en uppåtgående trend sedan börsintroduktionen. Detta kan ses av serien högre toppar och högre nedgångar. Vi vet alla att "trenden är din vän" (så du kan köpa den här aktiens narrativ) men "bara tills den tar slut" (så det är en bra idé att skydda nedåt med en stopporder).

Trustpilots prisdiagram (källa: Yahoo! Finance)

En prisprognos för Trustpilot 

Investerarnas intresse för Trustpilot tyder på att aktien var undervärderad vid börsintroduktionen. Aktiekursen har redan överskridit den övre gränsen för analytikernas kursmål, som låg på mellan 350p per aktie och 430p per aktie för inte så länge sedan. Eftersom vi nu befinner oss på okänt territorium måste vi bara lita på att Trustpilots uppåtgående trend fortsätter.

Var du kan köpa Trustpilot idag?

För att köpa aktier som Trustpilot behöver du en mäklare. Här är de bästa mäklarna enligt oss:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto