Home > Två sätt att handla kryptovalutan Shiba Inu

Två sätt att handla kryptovalutan Shiba Inu

Kryptovalutan Shiba Inu (SHIB) blev nyligen tillgänglig för handel på eToro. Jag tog en titt på diagrammet och hitta två möjligheter för teknisk handel av detta mynt.

Jag har redan skrivit om det faktum att jag egentligen inte är en kryptovalutahandlare, men det var något med det nyligen tillgängliga Shuba Inu-myntet som lockade till sig min uppmärksamhet. Jag kan tänka mig två sätt att handla myntets fluktuerande pris, eller åtminstone berätta hur du kan göra det baserat på de senaste prisförändringarna.

Vad är Shiba Inu (SHIB)?

Kryptovalutan SHIB blev nyligen tillgänglig för handel på eToro, men vad är det för något? 

Du kanske redan har hört talas om kryptovalutan Dogecoin (DOGE) som Elon Musk har varit känd för att twittra om; den som började som ett skämt och har hundrasen Shiba Inu som maskot. SHIB är ett nyare mynt som har blivit känt som "Dogecoin-dödaren".

Ska man handla SHIB just nu? 

Huruvida du väljer att byta ut detta mynts prisåtgärd är upp till dig, men jag kan berätta hur jag skulle ha gjort. Ta först en titt på detta prisdiagram:

Baserat på detta diagram såg jag två handelsmöjligheter: 

  • Swing-handel genom att köpa vid stödnivån runt 6 000 och sen sälja (eller ännu bättre, blanka) vid resistensen kring 8 900. Fortsätt tills priset tar sig ur handelsintervallet.

  • Positionshandel genom att köpa vid stödnivån på 6 000 och hålla hela vägen upp till (förhoppningsvis) den senaste högstanivån runt 34 500. 

En prisprognos för SHIB 

Som vi precis har pratat om överensstämmer prisnivåerna för en swinghandel, eller ett antal swingpositioner, nivåerna för stöd och resistens. Prismålet för positionshandeln måste vara den tidigare högsta punkten på nästan 35 000, men hela poängen med denna position skulle vara att hålla kvar tills priset faller tillbaka för att utlösa en släpande stopporder.

Var kan man handla SHIB idag?

SHIB gjordes nyligen tillgänglig för handel på eToro-plattformen, och många andra mäklare lär börja tillåta handel av Shiba Inu inom kort. Här är två mäklare du kan testa:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto