Home > Utdragen rekyl för USD är över!

Utdragen rekyl för USD är över!

Rekylen för USD blev något längre än jag först räknade med, framförallt mot den svenska kronan. Den stigande USD trenden satte dock full fart under veckan och en klarare korringeringsformation från toppen i slutet av november framgår nu. För er som prenumererar på mina signaler är det nu SW Trend som gäller för valutaparet USD/SEK.

Det är alltid intressant att titta på målkurser för att förstå hur potentialen ser ut och i det här läget då en våg 3 uppåt bör ha startat räknar jag med uppsida mot 7,62 till att börja med.

Guldpriset ligger fortfarande kvar i sin konsolidering vilken jag talade om för ett antal veckor sedan. Metallen ser fortsatt toppad ut och jag ser inga bra affärer i detta instrument för tillfället.

Aktiemarknaden i USA har fortsatt att sega sig uppåt över jul och nyår och fortsätter att forma något som ser ut som en topp. Intresset för aktiemarknaden har åter igen blivit överdrivet stor och jag räknar med en större rekyl inom kort.

Fortsatt är alltså det långsiktiga temat det samma som det har varit tidigare med en positiv utsikt för US Dollarn och negativa utsikter för aktiemarknaden i USA.

Diagrammet ovan visar hur många nyhetsbrevsskribenter som är positiva (grön linje) och negativa (röd linje) till aktiemarknaden i USA. Antalet positiva befinner sig på mycket höga nivåer vilket är en så kallad contrary indikator vilken kan användas vid ytterligheter för att göra tvärt om mot vad den stora massan gör och just nu köper de.

NOVA Trading Systems introducerar Three Screen FX!

Är du intresserad av kortsiktig eller långsiktig handel på börsen?

Då är Three Screen FX något för dig. Three Screen FX är en realistisk metod för trading och investering vilken tillämpar både objektiva algoritmer och subjektiva beslut med hög sannolikhet för att generera vinnande affärer.

NOVA Trading Systems tillhandahåller ett antal helt automatiska tradingsystem och expanderar nu sitt utbud med beprövade metoder som ger individen möjlighet att påverkar resultaten.

I ett exklusivt samarbete med tradern Stefan Willebrand lanserar NOVA Trading Systems metoden Three Screen FX. Stefan Willebrand har en lång erfarenhet av helt algoritmisk handel samt så kallad diskretionär handel. I metoden Three Screen FX knyter han ihop dessa metoder för att ge tradern och investeraren de verktyg som krävs för att tjäna pengar på börsen.

Klicka på den här länken för att komma igång med Three Screen FX genom NOVA Trading Systems!

Du bestämmer själv vilka delar du behöver

Grundpaketet för Three Screen FX kostar endast 998 kr och ger dig tillgång till kompendiet samt on-demand seminarier vilka produceras löpande. Genom detta paket erhåller du den kunskap du behöver för att använda Three Screen FX i praktiken.

Som tilläggstjänster erbjuder NOVA Trading Systems de verktyg som Stefan Willebrand själv använder för att handla enligt metoden. Dessa levereras komplett med realtidsdiagram efter att du har loggat in på NOVA Trading Systems och kostar 29 kr per månad per verktyg och diagram.

Exempel

För att använda metoden på till exempel valutaparet USD/SEK behöver du tillgång till 3 diagram och 2 verktyg.

Det första diagrammet är ett 60 min diagram där varje stapel representerar 60 minuter. Det andra diagrammet är 10 min diagram där varje stapel representerar 10 minuter.

På 10 min diagrammet appliceras de verktyg som genererar själva köp eller säljsignalen, de verktyg som tillhandahålls av NOVA Trading Systems kallas SW Trend och SW Congestion vilka genererar signaler beroende på vilken fas det finansiella instrumentet befinner sig i.

Det sista diagrammet är ett 1 min diagram där varje stapel representerar 1 minut och här avgörs när exakt en position skall initieras.

”Mitt namn är Stefan Willebrand och jag har varit en professionell trader, investerare och entreprenör sedan 1998. Under mina år som trader har jag lärt mig vissa ”sanningar” inom trading vilket utgör grundläggande principer för att överleva på trading.

Jag har sett otaliga kurser och system som lovar guld och gröna skogar men som alltid har svagheter och förlorar pengar i det långa loppet.

På grund av detta blev jag mycket intresserad när jag via NOVA Trading Systems fick möjligheten att distribuera en realistisk och förnuftig metod för att handla världens alla marknader.

Three Screen FX är inget automatiskt system som kan tjäna pengar åt dess användare dag ut och dag in utan någon handpåläggning…men vilket system kan det?

Att bli en framgångsrik trader innebär en lång resa och jag är övertygad om att Three Screen FX är en pusselbit som kommer hjälpa dig på vägen.

/Stefan Willebrand”

Taggar:
Usa
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto