Home > Vänd en dålig period till en bra period oavsett om du tradar eller driver ett företag…

Vänd en dålig period till en bra period oavsett om du tradar eller driver ett företag…

Vi har alla olika mål och drömmar som vi vill förverkliga, men de förblir bara mål/drömmar så länge som man inte tar ”Massive action” och faktiskt gör något åt det, ibland fungerar inte strategier eller planer som de ska, utan då kan det enda som fungerar vara ren och kraftfull action.

Jag har jobbat hårt under en period med att starta upp mitt företag, lätt trodde jag, delvis har det varit lätt men så länge man inte stöter på patrull så är ju allt man gör lätt, det är när hindren kommer och då tvivlen uppstår som de tunga dagarna kommer, problemen och hindren kommer pga att något inte är som det ska, men det är även just då man kan göra stora framsteg om man har kontinuitet i det som görs för att där och då skilja sig från de som ger upp, eller de som fortsätter.

Att ha dagar då det känns hopplöst behöver inte vara något dåligt, det beror på hur man ser på det, först är det tungt, nästa steg är att hjärnan börjar tänka kreativt på hur man ska gå vidare och lösa eller ändra det som förorsakade det som skett, tredje steget är att göra förändringen, för i ärlighetens namn så är det problem på saker som genererar lösningar och förbättringar, det gäller inte att försöka ta bort den faktorn, utan man ska lära sig att hantera den biten för den kommer alltid att vara närvarande.

Se de tunga och hopplösa dagarna som ett naturligt steg till förbättringar och lösningar, förstår man detta så vet man att det då är tid för reflektion och förändring. Mina bästa resultat i livet har varit strax efter en dålig period, varför – jo för jag har haft kontinuitet att ta mig över den perioden med vetskapen att jag då kommer ha optimerat min ide eller produkt till det bättre.

En jämförelse- Bambuträdet tar 5 år på sig att växa ur jorden och det är väldigt viktigt att vattna trädet varje dag annars dör det, när bambun till slut kommit ovan jord så växer trädet flera meter på 6 mån, så frågan är, har bambuträdet vuxit flera meter på 5 år, eller flera meter på 6 månader?

Svaret är självklart att det vuxit flera meter på 5 år, samma sak är det med det du vill uppnå, du måste värna om din dröm/ide/företag för du kan vara bara någon centimeter ifrån att bryta upp ovan jord för att sen skjuta iväg uppåt.

Kontinuitet, kontinuitet, kontinuitet.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto