Home > Var du kan köpa aktier i Apollo Medical Holdings: AMEH stiger med 100% under en månad

Var du kan köpa aktier i Apollo Medical Holdings: AMEH stiger med 100% under en månad

Apollo Medical Holdings (NASDAQ: AMEH) har skapat bra värde för aktieägare i år med en prisökning på 375% i år och 23% bara de senaste 5 dagarna. Denna artikel ger dig alla detaljer.

I denna artikel kommer vi visa allt du behöver veta om en av denna veckas mest lovande aktier, nämligen Apollo Medical Holdings. Läs om vad det är för företag, vad de gör och hur investeringspotentialen ser ut för framtiden i denna användbara guide.

Till att börja med kan de som vill köpa, sälja och handla aktier i Apollo Medical Holdings skrolla ned till delen nedan där man ser de två bästa plattformarna för att köpa och sälja aktier i AMEH i Sverige enligt oss.

Hur och var du kan köpa aktier i AMEH

Om du vill investera i Apollo Medical Holdings snabbt och utan att det ska kosta för mycket kan du helt enkelt registrera dig hos en av de aktiemäklare vi har rekommenderat nedan, sätta in pengar och sen njuta av aktiehandel till låga avgifter.

Här är de två bästa plattformarna att köpa, sälja och handla aktier i Apollo Medical:

eToro

eToro är en av de ledande handelsplattformarna för handel av kryptotillgångar. Tjänsten är fullpackad med funktioner, inklusive copy-handel, avancerade tekniska diagram och en rad handelsverktyg. Detta är en plattform som passar perfekt för både nybörjare och proffs.

Registrera dig med eToro direkt

Binance

Binance har vuxit exponentiellt sedan det grundades 2017 och är nu en av, om inte den största kryptovaluta utbyten på marknaden.

Registrera dig med Binance direkt

Vad är Apollo Medical Holdings?

Med 1,1 miljoner patienter och över 7 000 läkare är ApolloMed en ledande leverantör av teknologi- och läkarledd sjukvård med huvudkontor i Alhambra i Kalifornien.

Genom att använda sin patentskyddade plattform för sjukvård har de som mål att tillhandahålla en integrerad och värdebaserad sjukvårdsmodell som låter leverantörer i företagets nätverk ge bästa möjliga vård till lägsta möjliga kostnad.

Apollo är involverad i Medicare, Medicaid och kommersiellt listade patienter under olika kontrakt och tillhandahåller vård till patienter både via läkare och ett nätverk av stödtjänster.

Det finns tidiga indikatorer att stora institutionella investerare har sina ögon på aktien, då snabb tillväxt lockar till sig potentiella köpare.

Ska jag köpa aktier i AMEH idag

Den privata sjukvården är väldigt lukrativ, och förutsatt att man inte har några moralistiska skrupler angående att investera i den kan AMEH vara ett bra val om man letar efter stigande trender.

En prisprognos för AMEH

Vår prisprognos för Apollo Medical Holdings under 12 månader ligger i snitt på 75,00 dollar, vilket innebär att det finns gott om utrymme för tillväxt.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto