Home > Var du kan köpa aktier i BeyondSpring efter att priset stiger som en raket med 230%

Var du kan köpa aktier i BeyondSpring efter att priset stiger som en raket med 230%

BeyondSpring (NASDAQ: BYSI) stock is up 230% today. Read on to find out why and where the best places are to buy it. 

Om du vill investera i BeyondSpring, eller om du bara vill veta mer om företaget, innehåller denna artikel svaren på dina frågor. Läs vidare för att ta reda på vad det är för företaget, varför det för närvarande stiger i värde och om du ska köpa aktier i BYSI just nu eller inte.

Innan vi går in på något av det kan du kolla in avsnittet direkt nedantill. Där hittar du vår lista över de bästa platserna att köpa aktier i BeyondSpring i Sverige.

Hur och var du kan köpa aktier i BeyondSpring på nätet

För att köpa aktier i BYSI kan du klicka på en av länkarna nedan, sätta in pengar på ditt konto och köpa det antal aktier du vill ha.

Detta är de bästa plattformarna att köpa, sälja och handla aktier i BeyondSpring tack vare deras låga och lättanvända gränssnitt för handel:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är BeyondSpring?

Företaget grundades 2010 och har sitt huvudkontor i New York, USA. Det är ett biofarmaceutiskt företag i klinisk fas som fokuserar på utvecklingen och försäljningen av immun-onkologiska cancerterapier.

BeyondSpring har stigit i värde efter nyheterna om dess "positiva toppdata" från ett försök med Plinabulin kombinerat med Docetaxel för att behandla andra och tredje graden icke-småcellig lungcancer (EGFR) jämfört med Docetaxel separat.

Ska jag köpa aktier i BeyondSpring idag?

Om du tror att Plinabulin kan uppnå kommersiell framgång under den närmsta tiden och om du anser att BeyondSprings produkter kan göra ett avtryck i det medicinska samfundet kan det vara smart att köpa aktier i BYSI och hålla dem för att spekulera på framtida tillväxt.

Se bara till att du är medveten om riskerna med investeringar, framförallt då dessa är förhöjda när man investerar i biofarmaceutiska bolag.

En prisprognos för BeyondSpring 2021

Vår prisprognos för BYSI är som följer: en högstanivå över 12 månader på 39 dollar med en median på 33,50 dollar och en lägstanivå på 25 dollar. 

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto