Home > Var du kan köpa aktier i CAI International efter ökningen på 44%

Var du kan köpa aktier i CAI International efter ökningen på 44%

CAI International (NYSE: CAI) är en av dagens bäst presterande aktier på aktiemarknaden och har lockat till sig alla möjliga slags investerare.

I denna artikel kommer vi utforska en eventuell investering i CAI International. Du kommer få reda på allt du behöver veta innan du investerar – företagets historia, vad de gör och investeringspotentialen.

Till att börja med kan du skrolla ned för att se de bästa platserna att köpa aktier i CAI på nätet.

Var du kan köpa aktier i CAI i Sverige och i andra länder

Vårt analytikerteam har genomfört avsevärd marknadsresearch och testat olika handelsalternativ som även du kan testa.

De har efter denna efterforskning tagit fram alternativen nedan, där du kan köpa aktier i CAI International oavsett var du befinner dig tack vare låga avgifter och stark kundtjänst:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är CAI?

Företaget grundades år 1989 och har sina högkvarter i San Francisco. De är ett globalt transportföretag som erbjuder intermodal containerleasing- och försäljning.

Under de senaste årtionden har de upplevt snabb tillväxt och blivit en viktig aktör och ledande expert inom transportdrift- och finans.

Med många kontor i världen och ett stort nätverk av agenter, depåer och lokaler är CAI en viktig del av ledande logistikleverantörers, rederiers och containeroperatörers affärsmodeller.

Varför stiger CAI i värde?

Tack vare ett uppköp. Mer specifikt godkände CAI att köpas upp för 2,9 miljarder dollar av Mitsubishi HC Capital. De ska betala 56 dollar per aktie för CAI, vilket är avsevärt mycket mer än företagets börsvärde.

För många investerare innebär detta starten för en ny fas av tillväxt för företaget som nu har den japanska jätten i ryggen. Det är också en förtroendeförklaring av Mitsubishi Capital för CAI:s fundamentala värde.

Ska jag köpa aktier i CAI nu?

Om du tror att det finns potential för mer efter uppköpet, och ifall du förväntar dig att frakt och transport kommer öka efter att COVID-19-restriktionerna lättas internationellt. I så fall kan CAI International vara en lovande aktie med gott om utrymme att växa.

Innan du investerar dina pengar bör du alltid ha bedrivit din egen efterforskning, och du bör aldrig investera pengar du inte har råd att förlora. Om det är ett måste att investeringen går bra bör du antagligen inte riskera ditt kapital.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto