Home > Var du kan köpa aktier i Clover Health efter dipper: en short squeeze kan ligga runt hörnet

Var du kan köpa aktier i Clover Health efter dipper: en short squeeze kan ligga runt hörnet

Trots en nedgång på 10% är Clover Health Investments Corp. (NASDAQ: CLOV) ett väldigt blankat företag som ofta diskuteras av Reddit-investerare. Hela 36,71% av alla positioner på aktien är korta, så kan en short squeeze ligga runt hörnet?

I denna artikel kommer vi presentera allt du behöver veta om CLOV. Vi kommer gå igenom vad det är för företag, hur en eventuell investering kan se ut och ge en prisprognos för CLOV för att hjälpa dig få en bild av hur vi ligger till i cykeln.

Om du vill investera i Clover Health just nu kan du helt enkelt skrolla ned till stycket nedan för att hitta en lista över de två bästa platserna att köpa aktier i Clover Health i Sverige.

Var du kan köpa aktier i Clover Health på nätet

Om du letar efter en av de bästa plattformarna att köpa, sälja och handla aktier i CLOV kan vårt analytikerteam hjälpa. De har testat alla de bästa alternativen och kommit fram till att aktiemäklarna nedan erbjuder bäst övergripande upplevelse när man ska incester i Clover Health:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Clover Health Investments?

Företaget grundades år 2014 i Tennessee och marknadsför sig som en av de ledande Medicare Advantage-försäkringsbyråerna i Nordamerika. Via deras plattform försöker de nå en stor målgrupp av medborgare med tillgång till Medicare i landet.

I och med att det har funnits tvivel kring företagets lönsamhet har hedgefonder och andra stora finansiella institutioner börjat ta korta positioner på CLOV, och det är nu ett av de mest blankade företagen på marknaden.

Privata investerare, framförallt på Reddit, har upptäckt denna trend, vilket är varför Clover Health är en av de mest diskuterade aktierna bland privata investerare.

Många känner att en köppress kan leda till en short squeeze, vilket är en situation då ett företagets aktiepris stiger exponentiellt efter att de som har antagit korta positioner möter en överväldigande köppress.

Ska jag köpa aktier i CLOV idag?

Om du vill investera i ett högriskföretag med potential för dramatisk och oförutsägbar tillväxt kan Clover Health vara en tillgång att överväga.

Vi rekommenderar dock inte CLOV om du inte är ute efter en spekulativ investering, och vi anser inte att de bör vara en stor del av din investeringsportfölj.

En prisprognos för CLOV

Vår prisprognos för Clover Health har inte förändrats från senast vi skrev om företaget: en 12-månaders högstanivå på 10 dollar, en median på 9,50 dollar och en lägstanivå på 9 dollar. Medan det är värt att nämna att CLOV har legat över detta prisintervall ett tag nu är detta troligtvis endast en avvikelse från dess fundamentala värde.

En aktie är dock alltid bara värd så mycket som en investerare är villig att betala, så detta säger inte nödvändigtvis allt om framtiden för CLOV.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto