Home > Var du kan köpa aktier i Dyadic International Inc. efter prisökningen på 30%

Var du kan köpa aktier i Dyadic International Inc. efter prisökningen på 30%

Dyadic International (NASDAQ: DYAI) är en av dagens bäst presterande aktier.

Om du vill investera i Dyadic International, eller om du bara vill veta mer om företaget och varför det stiger i värde, då kommer denna artikel hjälpa dig. Läs vidare för att se all viktig information om företaget, vad de gör och hur vår prisprognos för DYAI ser ut för nästa år.

För de som vill köpa aktier i Dyadic nu på en gång kan man kolla in stycket direkt under detta. Våra analytiker har listat de två bästa platserna att köpa aktier i DYAI på nätet.

Hur och var du kan köpa aktier i Dyadic International idag

För att köpa aktier i Dyadic kan du klicka på en av länkarna nedan för att registrera dig hos en tillförlitlig aktiemäklare med låga avgifter. Efter det sätter du in pengar på ditt konto och köper det antal aktier du vill ha.

Här är de två bästa plattformarna att köpa, sälja och handla aktier i Dyadic nu:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Dyadic International?

Företaget grundades år 1979 och har sitt huvudkontor i Jupiter, Florida, och är ett bioteknikbolag som utvecklar, producerar och säljer enzymer och andra proteiner i USA.

Dess huvudsakliga sortiment är vaccin och läkemedel, såsom virusliknande partiklar och antigener, monoklonala antikroppar, antikroppsfragment, Fc-fusionsproteiner, biosimilarer och/eller biobetters, och andra terapeutiska enzymer och proteiner. Ja, det är verkligen en tungvrickare om du inte har doktorsexamen.

Aktiekursen för DYAI har ökat efter goda nyheter om företaget. Specifikt har Dyadic tecknat ett licensavtal för vaccinteknik relaterat till COVID-19 med Rubic Consortium. Detta är ett sydafrikanskt företag som utvecklar lösning för upptäckt, utveckling, utvärdering och tillverkning av högkvalitativa vaccin för distribution främst på de afrikanska marknaderna.

Ska jag köpa aktier i Dyadic idag?

Om du har gjort din egen research och efter det kommit fram till att detta är en aktie som kan komma att växa, då kan det vara smart att investera nu.

Det finns dock alltid en risk med investeringar, och detta är extra sant för bioteknikbolag. Se till att du är försiktig.

En prisprognos för Dyadic International 2021

Vår prisprognos för DYAI ser ut som följer: en 12-månaders högstanivå på 10 dollar med en median på 8 dollar och en lägstanivå på 6 dollar.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto