Home > Var du kan köpa aktier i Ensysce Biosciences efter prisökningen på 35%

Var du kan köpa aktier i Ensysce Biosciences efter prisökningen på 35%

Ensysce Biosciences (NASDAQ: ENSC) är en av dagens bäst presterande aktier.

Med tanke på den uppmärksammade nyhetsbevakningen kring företaget kan det vara så att du funderar på att investera i Ensysce Biosciences. Om så är fallet kan den här artikeln hjälpa dig att göra en informerad investering. Läs vidare för att upptäcka vad det är för företaget, vad de gör och vad framtiden sannolikt kommer att innebära.

Innan vi går in på dessa detaljer kan du kolla in avsnittet direkt nedan om du vill köpa aktier i Ensysce Biosciences utan att betala höga avgifter. Vi har listat de två bästa platserna att köpa ENSC-aktier på nätet för att göra ditt liv lite enklare.

Hur och var du kan köpa aktier i Ensysce Biosciences just nu

För att köpa aktier i ENSC snabbt, enkelt och till ett bra pris är det bara att klicka på en av länkarna nedan, fylla i dina uppgifter och skapa ditt konto. Efter det sätter du in pengar från en giltig källa och kan sen köpa det antal ENSC-aktier du vill äga.

Här är de bästa plattformarna för att köpa, sälja och handla aktier i Ensysce Biosciences idag:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Ensysce Biosciences?

Företaget har sina huvudkontor i La Jolla, Kalifornien, och är ett bioteknikföretag i klinisk fas som utvecklar olika receptbelagda läkemedel. Ensysce arbetar främst med manipuleringssäkra opioider med hjälp av Trypsin Activated Abuse Protection och Multi-Pill Abuse Resistance-plattformar. Dess produkter syftar till att behandla svår smärta och hjälpa till att förhindra dödsfall orsakade av missbruk av opioider.

Priset på ENSC har stigit efter nyheterna om att amerikanska patentverket har beviljat tillåtelse för ett patent med titeln Compositions Comprising Enzyme-Cleavable Amphetamine Prodrugs and Inhibitors Thereof. Detta kan markera det efterlängtade första meningsfulla steget på den långa vägen till en kommersiellt gångbar produkt för Ensysce.

Ska jag köpa aktier Ensysce Biosciences idag?

Om du har analyserat företaget både på en fundamental och teknisk nivå, och du känner att tillväxt finns på horisonten, då kan det vara en god idé att köpa aktier i Ensysce idag innan tillväxten har slagit till för starkt. Se bara upp med riskerna som det innebär att investera i experimentella bioteknikföretag.

En prisprognos för Ensysce Biosciences 2021

Vår 12-månadersprognos för ENSC för 2021 är som följer: 15 dollar

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto