Home > Var du kan köpa aktier i ERYTECH efter prisökningen på 90% under en och samma dag

Var du kan köpa aktier i ERYTECH efter prisökningen på 90% under en och samma dag

ERYTECH Pharma (NASDAQ: ERYP) är kanske den bäst presterande aktien i världen idag då den steg med över 90% under en dramatisk handelsdag.

Om du vill investera i ERYTECH Pharma efter att företaget förklarats till en av dagens största vinnare på aktiemarknaden kommer den här artikeln att informera din investering. Läs vidare för att upptäcka vad det är för företag, varför det växer i värde och hur vår prisprognos för Erytech-prismål ser ut år 2021.

För dig som vill köpa aktier i ERYP snabbt och enkelt klickar du bara på en av länkarna i avsnittet nedan för att registrera dig för en av de bästa platserna att köpa aktier i Erytech Pharma.

Hur och var du kan köpa aktier i Erytech på nätet

För att investera i ERYP klickar du bara på en av länkarna nedan, fyller i dina uppgifter, registrerar dig och sätter in pengar på ditt nya konto. Du kan då söka efter ERYP, välja det antal aktier du vill köpa och sen verkställa din transaktion.

Här är de två bästa plattformarna där du kan köpa aktier i Erytech Pharma idag:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Erytech Pharma?

Företaget grundades år 2004 och har sitt huvudkontor i Lyon, Frankrike. Det är ett biofarmaceutiskt företag i kliniskt stadium som utvecklar röda blodkroppsbaserade läkemedel mot cancer och organsjukdomar i Frankrike och USA.

Företagets ledande produkt är Eryaspase, som för närvarande är i fas 3-klinisk utveckling för behandling av andra gradens bukspottskörtelcancer, och i fas 2-fasen för behandling av trippel-negativ bröstcancer och andra gradens akuta lymfoblastiska leukemipatienter.

Aktien har skjutit i höjden i hög volym efter positiva nyheter: det franskbaserade biofarmaceutiska företaget har deklarerat att behandlingen för överkänsliga patienter med akut lymfatisk leukemi (ALL) beviljades Fast Track-beteckning av amerikanska livsmedels- och läkemedelsverket and Drug Administration. Detta kan påskynda kommersialiseringen drastiskt.

Ska jag köpa aktier i Erytech Pharma idag?

Att investera i biofarmaceutiska bolag är alltid en stor risk, men om du känner att dessa nyheter är det genombrott som krävs för Erytech, och du känner att deras behandlingar kan uppnå kommersiell framgång, då kan det vara en bra idé att investera nu för att satsa på framtida tillväxt.

En prisprognos för Erytech Pharma 2021

Baserat på vår analys är 12-månadersprognos för ERYP som följer: en median på 20 dollar med en högstanivå på 22,40 dollar och en lägstanivå på 13 dollar. 

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto