Home > Var du kan köpa aktier i Liquid Media Group på nätet: YVR stiger i värde

Var du kan köpa aktier i Liquid Media Group på nätet: YVR stiger i värde

Liquid Media Group (NASDAQ: YVR) har stigit i värde de senaste 24 timmarna då företaget har återetablerat en skarpt stigande trend som senast sågs sent i mars.

I denna artikel kommer vi förklara allt du behöver veta om Liquid Media Group, vilket är ett företag som har stigit med nästa 30% de senaste 5 dagarna. Upptäckt vad det är för företag, vad de gör och se hur vår prisprognos ser ut för YVR i denna guide.

Om du vill investera i Liquid Media Group nu på en gång kan du skrolla ned till stycket under detta. Där kommer du se vår lista över de bästa platserna att köpa aktier i YVR i Sverige.

Hur och var du kan köpa aktier i Liquid Media Group på nätet

De två alternativen nedan är de bästa plattformarna för att köpa, sälja och handla aktier i Liquid Media Group. Klicka bara på en av länkarna, registrera dig, sätt in pengar och köp det antal aktier du vill ha:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Liquid Media Group?

Företaget har sina högkvarter i Vancouver i Kanada och är ett media- och underhållningsföretag. Framförallt tillhandahåller de spelprodukter till konsumenter och ger ut tv- och datorspel samt distribuerar TV och film från tredjepart via ett flertal digitala plattformar.

Utöver det erbjuder de produktion av VFX och animation samt streamingtjänster.

Många privata investerare har spekulerat kring att Liquid Media kan vara en aktie som WallStreetBets kommer sikta in sig på efter deras anmärkningsvärda insatser mot hedgefonder under 2021.

Ska jag köpa aktier i Liquid Media Group idag?

Om du har gjort din egen fundamentala analys, eller om du bara vill investera i en aktie med hög risk baserat på sentiment, då kan det vara en smart strategi att köpa och hålla under kort till medellång sikt.

En prisprognos för YVR 2021

Vår prisprognos för Liquid Media ser ut som följer: upp till 22 dollar i år, vilket är en enorm prisökning från dess nuvarande pris på cirka 2 dollar.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto