Home > Var du kan köpa aktier i Marin Software efter att företaget steg med 100% på 5 dagar

Var du kan köpa aktier i Marin Software efter att företaget steg med 100% på 5 dagar

Marin Software (NASDAQ: MRIN) är en av de aktier som har presterat bäst under de senaste dagarna. I denna artikel presenterar vi den investeringsmöjlighet som detta innebär.

Denna artikel kommer förklara allt du behöver veta innan du investerar i Marin Software. Vi kommer visa vad det är för företag, vad de gör, varför det stiger i värde och ifall detta är en bra tidpunkt att investera i MRIN.

Till att börja med vill vi hjälpa dig att investera i Marin Software på ett enkelt sätt. Därför har vi listat de bästa platserna att köpa aktier i Marin Software nedan.

Var du kan köpa aktier i Marin Software på nätet

Om du snabbt och enkelt vill köpa aktier i Marin Software bör du välja en pålitlig aktiemäklare, registrera dig, sätta in pengar och sen köpa MRIN.

Detta är väldigt enkelt att göra, och de två plattformarna vi har listat nedan har låga avgifter och högkvalitativa gränssnitt:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Marin Software?

Företaget grundandes år 2006 och har sina högkvarter i San Francisco i Kalifornien. Det är ett företag med fokus på internetannonsering.

Varför stiger MRIN i pris?

Under det senaste året har aktien varit volatil, vilket framförallt beror på konkurrens från andra företag i samma bransch och stödsystem.

De senaste nyheterna om företaget har nu skapat en stigande trend på marknaden. Sentiment bland investerare har stärkts efter nyheterna att företaget planerar att lägga till Instacart-kompatibilitet i sin flaggskeppsplattform, MarinOne.

Ska jag köpa aktier i Marin Software idag?

Företaget har upplevt en negativ trend enda sedan sin börsintroducering år 2013. Det ser dock ut att vända nu.

Aktien är fortfarande relativt billig då den bara kostar lite över 3 dollar, vilket innebär att du kan köpa ganska många aktier för relativt lite pengar. Om du letar efter en aktie med hög risk och hög avkastning med potentialen att multiplicera din investering, då kan MRIN vara rätt företag att investera i.

Som alltid är det viktigt att du genomför din egen efterforskning innan du använder ditt kapital, då marknaden alltid kan vända mot dig.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto