Home > Var du kan köpa aktier i Microvision: MVIS aktiepris stiger

Var du kan köpa aktier i Microvision: MVIS aktiepris stiger

Tack vare de tunga korta positionerna som hålls mot företaget av finansiella institutioner har Microvision (NASDAQ: MVIS) identifierats som en meme-aktie med stor potential för en short squeeze. Kan MVIS se en tredje, mer drastisk prisökning efter att redan ha stigit starkt två gånger i år?

Vi kommer här prata om det du behöver veta innan du investerar i Microvision. Vi går igenom vad företaget gör, hur potentialen för en investering ser ut, och huruvida du bör eller inte bör köpa aktier i MVIS.

För att sätta igång kan du titta på våra analytikers lista över de bästa platserna att köpa aktier i MVIS nedan.

Var du kan köpa aktier i Microvision

Om du vill köpa aktier i Microvision är det bäst att välja en pålitlig aktiemäklare med låga avgifter, registrera dig, sätta in pengar från en lämplig källa och sen köpa det antal aktier du vill ha.

Vi har tagit fram 2 alternativ nedan där du kan köpa aktier i Microvision. Detta är två av de bästa alternativen tack vare deras låga avgifter, högkvalitativa gränssnitt och kraftfulla verktyg:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Microvision?

Microvision är ett amerikanskt IT-företag som grundades i Washington i USA år 1993. De utvecklar laserskanning för projicering, 3D-avkänning och bildtagning.

Efter ett par svåra år kommer företaget göra sitt inträde i indexet Russell 2000 mot slutet av 2021, och Reddit-investerare har spelat en viktig roll i denna vändning.

Ska jag köpa aktier i Microvision?

Detta beror helt på dina individuella investeringsmål. Om du vill vara involverad i en IT-aktie med hög risk/hög avkastning som kommer uppleva volatilitet, då kan MVIS vara rätt aktie för dig.

Om du snarare letar efter hållbar och stadig värdeökning som inte har att göra med en short squeeze eller marknadssentiment, då bör du fokusera på fundamentala värden och hitta en aktie som har en mer robust position.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto