Home > Var du kan köpa aktier i Neurometrix efter raketökningen med 930%

Var du kan köpa aktier i Neurometrix efter raketökningen med 930%

Under de senaste dagarna har Neurometrix (NASDAQ: NURO) varit en av de bäst presterande aktierna på den globala marknaden.

I denna artikel kommer vi prata om allt det du behöver veta innan du investerar i Neurometrix. Läs vidare för att se vad det är för företag, varför det stiger i värde och hur vår prisprognos ser ut för NURO, samt ifall du ska köpa aktier i Neurometrix just nu.

Om du vill investera nu direkt kan du kolla in stycket direkt under detta. Där hittar du en lista med de två bästa platserna där du kan köpa, sälja och handla aktier i Neurometrix i Sverige.

Hur och var du kan köpa aktier i Neurometrix på nätet idag

För att köpa aktier i NURO snabbt och enkelt klickar du på en av länkarna nedan, fyller i grundläggande uppgifter om dig själv och sätter sen in pengar på kontot. Efter det kan du köpa det antal NURO-aktier du vill ha.

Vi anser att dessa är de bästa två plattformarna för dig som vill köpa aktier i NURO då de erbjuder låga avgifter och högkvalitativa gränssnitt. Kolla in dem här:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Neurometrix och varför stiger aktiepriset i värde?

Företaget grundades år 1996 och har sina huvudkontor i Woburn i Massachussetts. Det är ett vårdföretag som utvecklar och marknadsför produkter för upptäckt, diagnos och övervakning av perifera nerv- och ryggmärgsstörningar. Neurometrix är listat på Nasdaq-börsen under ticker-symbolen NURO.

Priset på NURO har stigit efter rekordhög handelsvolym då företagets transkutana elektriska nervstimulator Quell fick betyget ”Breakthrough Designation” av amerikanska läkemedels- och livsmedelsverket (FDA) i behandlingen av fibromyalgi-symptom hos vuxna.

Ska jag köpa aktier i Neurometrix just nu?

Om du tror på företagets ledare och anser att NURO:s behandling av fibromyalgi kan nå kommersiell framgång kan företaget stå inför enorma vinster, vilket potentiellt kan få aktiepriset att stiga. I så fall kan det efter att du har gjort din egen research vara en bra idé att köpa aktier.

En prisprognos för NURO 2021

Vår prisprognos för Neurometrix 2021 och i framtiden ser ut som följer: ett snitt över 12 månader på 50 dollar, vilket är en stor uppgradering från dess nuvarande börsvärde.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto