Home > Var du kan köpa aktier i Newegg Commerce efter raketstigningen på 385% under 5 dagar

Var du kan köpa aktier i Newegg Commerce efter raketstigningen på 385% under 5 dagar

Newegg Commerce (NASDAQ: NEGG) är en av de mest anmärkningsvärda historierna på offentliga marknader denna vecka då priset raketsteg med 93% bara i morse. I denna artikel ger vi dig all information du behöver.

I denna artikel kommer vi prata om allt du behöver veta innan du investerar i en av de snabbast växande aktierna på offentliga marknader: Newegg Commerce. Vi kommer förklara vad det är för företag, hur investeringspotentialen ser ut och hur vår prisprognos ser ut.

För de som vill köpa aktier i Newegg med en gång är det bara att skrolla ner till stycket nedan för att se vår lista där vi har sammanställt de två bästa plattformarna för att köpa, sälja och handla aktier i Newegg Commerce i Sverige.

Hur och var du kan köpa aktier i Newegg Commerce

Om du vill investera i NEGG kan du kolla in de två plattformarna nedan. Vårt analytikerteam har tagit fram dessa två aktiemäklare då de erbjuder låg avgift och bäst kundservice.

Välj bara en som passar dig, registrera dig, sätt in pengar och köp sen aktier i Newegg Commerce. Här är våra två alternativ:

eToro

eToro är en av de ledande handelsplattformarna för handel av kryptotillgångar. Tjänsten är fullpackad med funktioner, inklusive copy-handel, avancerade tekniska diagram och en rad handelsverktyg. Detta är en plattform som passar perfekt för både nybörjare och proffs.

Registrera dig med eToro direkt

Binance

Binance har vuxit exponentiellt sedan det grundades 2017 och är nu en av, om inte den största kryptovaluta utbyten på marknaden.

Registrera dig med Binance direkt

Vad är Newegg Commerce?

Företaget grundades år 2001 av Fred Chang och har sina huvudkontor i Kalifornien. Det är en återförsäljare av datorhårdvara och elektronik till konsumenter på nätet.

År 2016 köpte en stor kinesisk IT-jätte, Liaison Interactive, upp en majoritetsandel i Newegg. Företaget börsintroducerades först den 20:e maj efter detta uppköp med ett SPAC (Special Purpose Acquisition Company).

På tisdag var fyra modeller av NVIDIAs sällsynt tillgängliga RTX-grafikkort inkluderade på Newegg Shuffle, vilket är företagets lotteri för populära produkter. Investerare imponerades av Neweggs förmåga att säkra sitt lager, trots den tuffa konkurrensen, och känner att detta bådar väl för framtiden.

Ska jag köpa aktier i NEGG nu?

Om du letar efter en värdeaktie med hög risk som kan ge stor avkastning, samtidigt som volatilitet inte skrämmer dig, då kan NEGG vara ett bra köp just nu.

En prisprognos för NEGG

Vår prisprognos under 12 månader för Newegg Commerce ligger i snitt på 44,00 dollar, men företaget steg rend till nästan 70 dollar per aktie i morse.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto