Home > Var du kan köpa aktier i Robinhood efter att aktien fortsätter att stiga med 35% efter sin första IPO-klättring

Var du kan köpa aktier i Robinhood efter att aktien fortsätter att stiga med 35% efter sin första IPO-klättring

Efter en första handelsdag som gick lite fram och tillbaka har Robinhood (NASDAQ: HOOD) stigit i värde med 35% under de senaste dagarna, och onsdagen ser ut att bli en annan dag med tillväxt.

Efter sin knepiga börsintroduktion för mindre än en vecka sedan har Robinhood sakta men säkert klättrat sig tillbaka upp på tillväxtstegen mot sin ursprungliga värdering.

Om du funderar på att investera i Robinhood efter den här utvecklingen hjälper den här artikeln dig att fatta ett välgrundat beslut. Läs vidare för att upptäcka allt du behöver veta om företaget och hur vår prisprognos ser ut för Robinhood för nästa år.

Innan vi går in på dessa detaljer kan du kolla in avsnittet direkt nedan då det innehåller vår lista över de bästa platserna att köpa aktier i Robinhood i Sverige.

Hur och var du kan köpa aktier i Robinhood på nätet

För att köpa aktier i HOOD klickar du bara på en av länkarna nedan, registrerar dig och sätter in pengar på ditt nya konto. Efter det kan du köpa det antal HOOD-aktier som du vill ha.

These are the two best platforms to buy, sell and trade Robinhood stock right now thanks to their low fees and all-around ease of use:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Robinhood?

Det är ett amerikanskt finansiellt tjänsteföretag som grundades i april 2013 och är baserat i Kalifornien.

Via Robinhood-appen, som lanserades 2015, kan användare investera i aktier, ETF:er, optioner, guld och andra råvaror, och till och med kryptovalutor, allt utan att betala någon provision.

Efter att ha klarat den första PR-stormen som skapades av en rad kontroverser avseende handelsstopp på populära aktier under början av året, verkar Robinhood nu ha etablerat en bana med stark tillväxt.

Ska jag köpa aktier i HOOD idag?

Om du tror att Robinhood är en aktie som är på väg uppåt och att de kan fortsätta i samma riktning under de kommande månaderna och åren kan det vara en bra idé att köpa aktier nu och hålla dem över tid för att spekulera på dess framtida värde.

Finansiella aktier är dock cykliska, så se till att du håller ett öga på den övergripande marknaden och allmänna ekonomiska förhållanden.

En prisprognos för Robinhood 2021

Vår 12-månadersprognos för $HOOD är som följer: 65 dollar per aktie.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto