Home > Var du kan köpa aktier i Sigma Labs efter ökningen på 20%

Var du kan köpa aktier i Sigma Labs efter ökningen på 20%

Sigma Labs (NASDAQ: SGLB) är en av dagens bäst presterande aktier.

Om du vill investera i Sigma Labs, eller om du bara vill lära dig mer om företaget, kommer denna artikel hjälpa dig. Läs vidare för att upptäcka vad Sigma Labs är, vad de gör och hur vår prisprognos ser ut för SGLB.

För de som vill gå rakt på sak och köpa aktier nu på en gång kan man kolla in stycket under detta. Där har våra analytiker tagit fram en lista på de bästa platserna att köpa aktier i Sigma Labs i Sverige.

Hur och var du kan köpa aktier i Sigma Labs

För att köpa aktier i SGLB kan du klicka på en av länkarna nedan, fylla i dina uppgifter och sen sätta in pengar på ditt konto. Efter att du har gjort det är du redo att köpa aktier i Sigma Labs.

Här är de två bästa plattformarna där du kan köpa aktier i Sigma Labs tack vare de låga avgifterna och högkvalitativa supporten.

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Sigma Labs?

Sigma Labs grundades av Mark J. Cola och Vivek R. Dave år 1985, och har sina huvudkontor i Santa Fe, New Mexico. Det är ett mjukvaruföretag som tillhandahåller kvalitetssäkringsprogram i industrin under varumärket PrintRite3D.

Genom att utnyttja sin teknik har de som mål att tillhandahålla en konsekvent standard för 3D-printers i metall.

Medan den en nedåtgående trend har drabbat SGLB under de senaste veckorna, betyder den senaste ökade handelsvolymen på 20% de har vuxit i värde med 50% under det senaste året, vilket man inte kan fnysa åt.

Ska jag köpa aktier i Sigma Labs idag?

Om du har gjort din egen research och känner att Sigma Labs kommer växa långsiktigt kan det vara en bra idé att köpa aktier idag och hålla dem långsiktigt.

Att investera innebär dock alltid en risk, så se till att du tar dig din tid och inte gör något förhastat.

En prisprognos för Sigma Labs år 2021

Vår 12-månadersprognos för SGLB för 2021 är som följer: 6 dollar.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto