Home > Var du kan köpa aktier i SPX Flow idag efter prisökningen med 30%

Var du kan köpa aktier i SPX Flow idag efter prisökningen med 30%

SPX Flow (NYSE: FLOW) är en av dagens bäst presterande aktier och har stigit i värde med cirka 30%. I denna artikel kommer vi berätta allt du behöver veta innan du investerar.

Om du vill investera i SPX Flow har du kommit till rätt plats. Läs denna artikel för att ta del av all den information du behöver för att göra en kvalificerad investering.

Vi kommer förklara vad SPX Flow är och vad de gör, hur vår prisprognos för SPX ser ut i år och vad framtiden kan innebära för företaget.

Om du vill gå rakt på sak och köpa aktier nu på en gång kan du skrolla ner till delen direkt under denna. Där hittar du våra analytikers rekommendationer för de bästa platserna att köpa, sälja och handla aktier i SPX Flow i Sverige.

Hur och var du kan köpa aktier i SPX Flow på nätet

För att investera i FLOW registrerar du dig hos en tillförlitlig aktiemäklare med låga avgifter, sätter in pengar på ditt konto och köper sen det antal aktier du vill ha.

Vi känner att dessa två alternativ är de bästa plattformarna för att köpa aktier i FLOW just nu. Kolla in dem här:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är SPX Flow?

Företaget grundades år 2015 och har sina högkvarter i Charlotte, North Carolina. De designar, levererar och förvaltar processlösningar för mix, blandning, vätskehantering, separation, värmeöverföring och så vidare.

Företaget är verksamt inom två segment; mat och dryck samt industri. Ingersoll Rand, ett amerikanskt-irländskt tillverkningsföretag har lagt ett bud på SPX Flow, vilket har lett till att många investerare nu tror på ett stigande aktiepris med tanke på den potentiella expansionen.

Ska jag köpa aktier i SPX Flow idag?

Om du vill köpa trenden, eller om du helt enkelt vill spekulera på det långsiktiga värdet kan det vara smart att köpa aktier och hålla dem långsiktigt.

Se bara till att du gör både teknisk och fundamental analys så att du har fullt förtroende i din investering då detta är det bästa sättet att maximera chanserna för en lyckad investering.

En prisprognos för SPX Flow 2021

Vår prisprognos för FLOW är som följer: en 12 månaders median på 69 dollar med en högstanivå på 90 dollar och en lägstanivå på 49 dollar.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto