Home > Var du kan köpa aktier i State Auto Financial Corp. på nätet efter att det raketstigit i värde

Var du kan köpa aktier i State Auto Financial Corp. på nätet efter att det raketstigit i värde

State Auto Financials (NASDAQ: STFC) aktiepris steg med över 200% under måndagen, och investerare i hela världen har efter det undersökt företaget i mer detalj.

I denna artikel kommer vi presentera den viktigaste informationen du behöver veta innan du investerar i State Auto Financial. Vi kommer prata om vad det är för företag, varför det stiger i värde så snabbt och hur investeringspotentialen ser ut framöver.

Till att börja med har vi tagit fram en lista över de två bästa platserna att köpa, sälja och handla aktier i State Auto Financial i Sverige.

Hur och var du kan köpa aktier i STFC på nätet

Om du vill köpa och sälja aktier i STFC snabbt och enkelt kan du kolla in de två alternativen vi har listat nedan. Det är tillförlitliga aktiemäklare med låga avgifter och innovativa tjänster som gör det roligt att investera.

Klicka bara på ett av alternativen, registrera dig, sätt in pengar och köp sen det antal aktier i State Auto Financial som du vill ha:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är State Auto Financial?

Det är en försäkringsleverantör till privatpersoner och företag som framförallt har sin verksamhet i Nordamerika med huvudkontor i Columbus i Ohio. Framförallt hanterar de personbilsförsäkringar, hemförsäkringar och andra försäkringsprodukter.

STFC har handlats konsekvent runt 25 till 30 dollar under de senaste åren, innan COVID-19 orsakade en liten nedgång. De senaste nyheterna att de kommer gå samman med en Massachusetts-baserad försäkringsgigant, Liberty Mutual, har skapat en stark uppgång för företagets aktiepris.

Ska jag köpa aktier i STFC idag?

Om du tror på företagets fundamentala värde och att Liberty Mutual kan driva upp företaget till nya höjder kan det vara ett bra läge att köpa. Se bara till att du gör din egen efterforskning innan du satsar dina pengar då det aldrig är bra att fatta ett icke-informerat beslut.

Just nu kan vi inte ge en prisprognos för STFC då företaget kommer absorberas under den bredare paraplyorganisationen Liberty.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto