Home > Var man kan köpa aktier i Aethlon Medical: varför stiger aktien?

Var man kan köpa aktier i Aethlon Medical: varför stiger aktien?

Aethlon Medical (NASDAQ: AEMD) har stigit med 260% de senaste 5 dagarna.

Denna artikel tar en titt på hur Aethlon Medical, Inc. har utvecklats på sistone. Vi tar en titt på företagets historia, vad de gör idag, varför företaget stiger i värde och vilka de bästa platserna är om du vill köpa aktier i AEMD i Sverige och på andra platser.

Hur och var du kan köpa aktier i Aethlon Medical

Om du vill investera i AEMD bör du först registrera dig hos en pålitlig aktiemäklare, sätta in medel och söka efter AEMD på plattformen.

För att bespara dig tid har vi här listat de två bästa aktiemäklarna år 2021:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Aethlon Medical?

Företaget grundades år 1998 och har sina kontor i San Diego i Kalifornien. Det är ett medicintekniskt företag i USA som utvecklar produkter för att diagnostisera och behandla livshotande och organrelaterade sjukdomar.

De utvecklar i huvudsak två produkter: Aethlon Hemopurifier, en immunoterapeutisk enhet för användning i kliniska faser och TauSome, en exosomal biomarkörkandidat.

Varför stiger AEMD?

Tack vare ökade volume och rykten om att företaget är involverad i en ny COVID-19-behandling.

Ska jag köpa aktier i AEMD?

Om du vill investera i ett medicintekniskt företag med hög risk finns det alltid en potentiell belöning. Aethlon Medical kan vara en tillgång som är värd att bevaka.

Företaget har fortfarande en bra bit kvar innan de kan tjäna pengar på sina produkter, och medan vägen dit troligtvis inte blir smidig finns det helt klart ett värde i företagets produkter och allmänna medicinska expertis.

En prisprognos för AEMD

Vår prisprognos för Aethlon Medical har tidigare legat i linje med de flesta analytikerna: en 12 månaders högstanivå på 6 dollar med en median på 5,50 dollar och en lägstanivå på 5 dollar.

Med tanke på att det är rykten som har drivit prisförändringarna till över 10 dollar kvarstår det att se om något konkret materialiserar sig under de kommande dagarna. Detta kan i så fall få prognosen att förändras.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto