Home > Varför och var du kan köpa aktier i Cadila Healthcare – Aktiepriset stiger med över 7% under den tidiga handeln

Varför och var du kan köpa aktier i Cadila Healthcare – Aktiepriset stiger med över 7% under den tidiga handeln

Cadila Healthcares aktiepris stiger efter att fått ett godkännande för ZyCoV-D, det första plasmida DNA-vaccinet mot coronaviruset som kommer distribueras utan injektion till tonåringar.

Flera vaccin har utvecklats hittills för den vuxna befolkningen. Cadila Healthcare, ett indiskt läkemedelsföretag, har skapat världens första plasmida DNA-vaccin mot coronavirus för tonåringar. Om du vill vara en av de första investerarna i detta lovande företag bör du fortsätta läsa.

I nästa avsnitt kommer vi prata mer om det första injektionsfria vaccinet i världen mot COVID-19, varför du bör köpa aktier i Cadila Healthcare och en lista över de bästa mäklarna för att köpa aktier i Cadila Healthcare.

Hur och var du kan köpa aktier i Cadila Healthcare på nätet

Om du vill köpa Cadila Healthcare (NSE: CADILAHC) har du flera alternativ. Allt du behöver göra är att välja och registrera dig hos en av mäklarna nedan och sätta in ditt kapital för att börja handla aktier i Cadila Healthcare just nu.

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Cadila Healthcare?

Cadila Healthcare är ett indiskt multinationellt läkemedelsföretag som tillverkar generiska läkemedel. Företaget har nyligen fått tillstånd för nödanvändning från Indiens kontrollmyndighet för sitt nya vaccin, ZyCoV-D. Detta är det första plasmida DNA-vaccinet som har utvecklats mot COVID-19, och det ska nu distribueras till barn mellan 12 och 18 år.

Företaget planerar att börja administrera vaccinet i september och har tre doser. Vaccinet är en injektionsfri innovation som administreras via PharmaJet, som ger intramuskulär eller subkutan medicinering utan nålar.

Ska jag köpa aktier i Cadila Healthcare?

ZyCoV-D är det första vaccinet av denna typ som godkändes på en DNA-plattform och det sjätte COVID-19-vaccinet i Indien. Till följd av det kan investerare betrakta denna aktie som en lukrativ möjlighet – för det första med tanke på aktieprisets ökning, som även kan öka under dagens handelssession. Det finns också en möjlighet för långsiktig avkastning om detta vaccin används mer och mer under de närmaste månaderna.

En prisprognos för Cadila Healthcare 2021

De flesta analytikerna uppgraderade sin prognos till köp med den högsta aktiekursprognosen RS 664 av Morgan Stanley. CLSA har också ett prismål på RS 650 och förväntar sig att aktien kommer att rapportera tvåsiffrig tillväxt under FY2023.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto