Home > Velodyne Lidar stiger dramatiskt: här är de bästa platserna att köpa aktier i VLDR

Velodyne Lidar stiger dramatiskt: här är de bästa platserna att köpa aktier i VLDR

Spin-off-bolaget Velodyne Lidar (NASDAQ: VLDR) var ett av de företag som steg mest igår.

Tack vare denna starka ökning tycker vi att det kan vara en bra idé att förklara hur du kan köpa aktier i Velodyne Lidar.

För att lära dig mer om vad Velodyne Lidar är, hur investeringspotentialen ser ut och var man kan köpa aktier i VLDR är det bara att skrolla ned en aning.

Var man kan köpa aktier i Velodyne Lidar på nätet

Det bästa stället att köpa aktier i Velodyne Lidar i Sverige är att använda en nätmäklare med låga avgifter.

Vårt team av analytiker har testat samtliga av de bästa alternativen och tagit fram två plattformar som presterar bäst:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Velodyne Lidar?

Företaget var från början en del av Velodyne Acoustics, som grundades år 1983. År 2016 blev en del av detta bolag Velodyne Lidar.

Detta är ett ljusdetekterings- och IT-bolag som har sina högkvarter i San Jose i Kalifornien. Med över 500 nyanställda och över 10 miljoner dollar i årliga intäkter har detta företag växt stadigt sedan det grundades.

Varför stiger VLDR?

Because of its recent inclusion in the Russell 2000 index. Moreover, some feel the influence of Reddit investors will drive VLDR shares even higher.

Should I buy VLDR stock?

Om du letar efter en måttligt riskabel tillväxtaktie som har starka fundamentala aspekter kan Velodyne Lidar vara företaget för dig.

Se bara till att du aldrig investerar pengar du inte har råd att förlora, och att du genomför din egen efterforskning innan du genomför din investering.

En prisprognos för VLDR

Vårt prismål för VLDR ligger i linje med analytikersamfundets konsensus, det vill säga en 12 månaders median på 14 dollar, med en högsta potential på 30 dollar. Investerare på Reddit kan dock skapa oväntad volatilitet, så se till att hålla ett öga öppet.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto