Home > Virgin Galactic är nästa GameStop: här kan du köpa aktier

Virgin Galactic är nästa GameStop: här kan du köpa aktier

Virgin Galactic (NYSE: SPCE) har blivit Reddit-investerarnas nästa mål, och de som tror på rymdturism driver företagets aktiepris högre och högre.

Sedan Reddit-forumet WallStreetBets satte igång ett short-squeeze-fenomen i januari har aktier på marknaden stigit tack vare hur privata investerare beter sig på marknaden. Den stora frågan alla undrar är nu: vilken aktie är nästa GameStop eller AMC?

Virgin Galactic ser ut att ha en bra chans att bli nästa GME/AMC. Företagets popularitet inom investeringskretsar ökar för varje dag som går, och många tror nu att vi kommer få se en exponentiell värdeökning.

I denna artikel kommer vi därför prata om vad det är för företag, granska investeringspotentialen och se ifall du ska eller inte ska köpa aktier i SPCE. Till att börja med kan du nedan se vilka de bästa platserna är där du kan köpa SPCE.

Var du kan köpa aktier i Virgin Galactic

Om du vill investera i Virgin Galactic kan du registrera dig hos en av de aktiemäklare med låga avgifter som vi har listat nedan. Enter det sätter du in pengar, och sen är det bara att köpa aktier. Du kan äga aktier i Virgin Galactic inom ett par minuter:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Virgin Galactic?

Det är ett företag för kommersiella rymdresor som existerar under det bredare Virgin Group. Just nu håller de på att producera kommersiella rymdfarkoster med målet att erbjuda suborbitala rymdresor till betalande turister i en nära framtid.

De möter hård konkurrens från Musks SpaceX och Bezos Blue Origin, vilket kanske är varför vissa stora finansiella institutioner har uttryckt en tvekan inför företagets möjlighet att stiga i värde och därför har antagit kraftigt korta positioner. Investerare ser dock nu till så att aktien rör sig i rätt riktning.

Ska jag köpa aktier i SPCE?

Även om du tycker att Virgin Galactic har starkt fundamentalt värde är det just nu viktigt att inse att det inte är det som driver prisförändringarna. Istället är det marknadssentiment som gör det.

Om du tror att du på ett framgångsrikt sätt kan investera i SPCE baserat på sentiment och tjäna på den inneboende volatiliteten kan detta vara en bra investering. Se bara till att du är medveten om att det förvisso finns en enorm potential, men att aktien samtidigt har en förhöjd riskprofil.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto