Home > Virgin Galactic ser ut att kunna växa ännu mer: här är de bästa platserna att köpa myntet

Virgin Galactic ser ut att kunna växa ännu mer: här är de bästa platserna att köpa myntet

Virgin Galactic (NYSE: SPCE) har snabbt blivit en av de mest imponerande tillgångarna på marknaden. Aktien ligger fortfarande i Reddit-handlares sikte då de försöker få priset att stiga ännu mer.

Virgin Galactic fortsätter att stiga över den övergripande aktiemarknaden, både ekonomiskt och metaforiskt, då ett ökat antal investerare har uttryckt intresse av att köpa aktier i rymdturismbolaget SPCE.

I denna artikel kommer vi försöka hjälpa de som vill veta allt det man behöver veta innan man investerar. Vi kommer prata om vad Virgin Galactic är, deras planer för framtiden och ifall du ska köpa aktier i SPCE.

För de som vill delta på marknaden kan man skrolla ner för att hitta de två bästa platserna att köpa aktier i Virgin Galactic i Sverige.

Hur och var du kan köpa Virgin Galactic på nätet

Om du vill investera i SPCE kan du registrera dig hos en aktiemäklare, finansiera ditt konto och sen köpa aktier. Detta är en snabb och enkel process, och du kan vara en aktieägare inom ett par minuter.

Här är våra två favoritalternativ: vi anser att de är de bästa plattformarna för dig att köpa, sälja och handla aktier i Virgin Galactic:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Virgin Galactic?

Virgin Galactic är en del av det bredare Virgin-varumärket och är en kommersiell aktör inom rymdresor. Deras långsiktiga mål (och kortsiktiga mål om man ska tro de senaste nyheterna) är att skicka turister till rymden. Företaget är listat på New York-börsen under förkortningen SPCE.

Suborbital rymdturism är en allt mer konkurrensutsatt sektor då både Musk och Bezos satsar hårt med SpaceX och Blue Origin. Branson verkar dock tro att han kan ta en ordentlig del av marknaden med sitt projekt.

Varför stiger SPCE just nu?

Delvis tack vare positiva nyheter att de är närmare sina mål än vad många tidigare trodde, och delvis tack vare en stadig köppress från WallStreetBets och privata investerare i allmänhet.

Borde jag köpa aktier i SPCE?

Om du tror att rymdturismen kommer bli verklighet och att Virgin Galactic kan chocka världen och därmed bli en av de första i branschen kan det vara ett bra beslut att investera.

Se bara till att du inser de förhöjda riskerna. Detta är en innovativ och ny sektor och det kommer troligtvis finnas farthinder på vägen att skapa värde för aktieägare.

En prisprognos för SPCE

Prisprognosen över 12 månader för Virgin Galactic ligger på 50 dollar, med en median på 33 dollar och en lägstanivå på 20 dollar. Med tanke på att aktien redan ligger på 47 dollar kan dessa prognoser dock vara aningen konservativa, åtminstone kortsiktigt.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto