Home > Virgin Galactic tar sig över 50 dollar: här är de bästa platserna att köpa aktien

Virgin Galactic tar sig över 50 dollar: här är de bästa platserna att köpa aktien

Virgin Galactic (NYSE: SPCE) tog sig i morse förbi 50 dollar-barriären och ett ökat antal investerare tar nu en närmare titt på företaget i hopp om att rymden ska vara lukrativ. I denna artikel kommer vi dela med oss av de senaste uppgifterna om SPCE och ger dig allt det du behöver veta innan du investerar i Virgin Galactic.

Läs denna artikel för att lära dig vad Virgin Galactic är, vad de gör, hur deras planer ser ut och för att se en prisprognos för SPCE 2021.

Om du vill köpa, sälja och handla aktier i Virgin Galactic snabbt, enkelt och utan höga avgifter kan du helt enkelt skrolla ner till delen nedan och välja en av de bästa platserna att köpa aktier i SPCE i Sverige.

Hur och var du kan köpa aktier i Virgin Galactic på nätet

Om du vill köpa och sälja aktier i Virgin Galactic är det bara att klicka på en av länkarna nedan, registrera dig, sätta in pengar och sen köpa aktier. Dessa två plattformar är tillförlitliga aktiemäklare med låga avgifter, och de gör det busenkelt att investera.

Här är de två bästa plattformarna för dig som vill köpa aktier i SPCE.

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Virgin Galactic?

Det är ett offentligt listat företag på New York-börsen under ticker-symbolen SPCE. Deras mål är att erbjuda suborbitala rymdresor till ”rymdturister” inom en snar framtid.

VD på Virgin Galactic är Sir Richard Branson, vars mål är att vara ombord vid SPCE:s jungfruresa.

Detta har blivit en allt mer konkurrensutsatt bransch med investerare som spenderar mycket pengar och tid på att vara först. Jeff Bezos Blue Origin och Elon Musks SpaceX deltar även i denna miljardärsklubb.

Trots den tuffa konkurrensen går det att argumentera för att Virgin Galactic ligger före konkurrenterna. Detta då de är den första av dessa tre som har fått ett godkännande från FAA för kommersiella rymdresor. Detta kan ge företaget den fördel som det innebär att vara först ute.

Ska jag köpa aktier i SPCE?

Om kommersiella rymdresor låter lockande och ifall du kan tänka dig att Virgin Galactic blir en av de första som får ta del av denna sektors tillväxt, då kan det vara en bra idé att investera nu då priset på aktien kan komma att växa avsevärt om detta slår in.

Det finns tydliga risker med att investera i en så komplicerad sektor, och konkurrensen kommer göra sitt bästa för att ta SPCE:s del av kakan. Just nu ser det dock uppmuntrande ut och marknadssentimentet är väldigt högt.

En prisprognos för SPCE år 2021

Med tanke på de senaste prisförändringarna har vi reviderat vår prisprognos för Virgin Galactic. Nu ligger vår 12-månaders högstanivå på 55 dollar med en median på 35 dollar och en lägstanivå på 22 dollar.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto