Home > Virgin Galactics (SPCE) aktier återhämtar sig efter krasch – Var du kan köpa SPCE-aktier

Virgin Galactics (SPCE) aktier återhämtar sig efter krasch – Var du kan köpa SPCE-aktier

De senaste tre månaderna har Virgin Galactic haft en lång och stadig nedåtgående trend i sitt pris, som sjönk ända till 72%. Nu börjar aktien visa tecken på att återhämta sig, vilket erbjuder köpare en chans att billigt komma in.

Deras mål är att erbjuda kommersialiserad rymdfart i framtiden, men Virgin Galactics aktier har sjunkit i pris till den lägsta punkten någonsin på cirka $14,50 per andel – en nedgång från deras högsta värde på $62,50 för tre månader sedan. Detta skapar en möjlighet att köpa aktier i företaget till toppenpriser i jämförelse med deras högsta punkter och det senaste dygnet har priset ökat med runt 25%, vilket antyder att det kan komma ett rally.

Aktien har också fått en ökning i hur ofta den nämns i sociala medier, framför allt på Reddit har det dykt upp många inlägg som hävdar att aktien har en potentiell möjlighet för short squeeze.

Var du kan köpa Virgin Galactic-aktier

eToro

eToro är en mäklare baserad i Israel som erbjuder hundratals aktier, andelar, råvaror och kryptovalutor – vilket gör dem till en väldigt bra allt-i-ett-plattform för en bred variation av tradingbehov. När du registrerat dig kan du tradea, köpa och sälja aktier, så som Virgin Galactic, för att försöka upptäcka lönsamma drag på marknaden.

Registrera dig här

Plus500

Plus500 är Storbritanniens största mäklare för kryptovalutor. De erbjuder aktier, andelar och kryptovalutor, samt även råvaror så som guld och silver, och plattformen har gott rykte för sina valmöjligheter att tradea säkerheter som låter traders maximera deras kapital. Detta innebär ökade risker, men erbjuder ett sätt för traders att snabbt ackumulera vinster så länge de använder bra strategier för riskhantering.

Registrera dig här

Vad är Virgin Galactic?

Virgin Galactic är den del av Richard Bransons Virgin-företag som ägnar sig åt rymdutforskning.

Företaget har planer på att återuppta sina flygtester inom kort efter deras utdragna uppehåll, vilket kan ha bidragit till ökningen av priset.

Företaget grundades 2004 av RIchard Branson, och är en annan del av Bransons andra affärsintressen, som har inkluderat involvering i musikindustrin, transport, telekom och media.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto