Home > WeWork redovisar en förlust på $4,45 per aktie under tredje kvartalet

WeWork redovisar en förlust på $4,45 per aktie under tredje kvartalet

Aktien i WeWork har stigit med mer än 4% idag trots att företaget noterade förluster i sin första kvartalsrapport som ett publikt bolag.

WeWork släppte sin första kvartalsrapport som ett publikt bolag tidigare idag. Kontordelningsföretaget sa att de genererade 661 miljoner dollar under årets tredje kvartal, en ökning med 11% från föregående kvartal.

Trots att intäkterna ökade fick företaget dock en förlust på $4,54 per aktie . Detta är en förbättring från förlusten på $5,51 per aktie som registrerades under tredje kvartalet 2020. WeWork blev ett börsnoterat företag förra månaden via en SPAC-fusion, ungefär två år efter att företaget misslyckades med sitt börsintroduktion.

Sedan bolaget börsnoterades förra månaden har ingen analytiker täckt WeWork för det tredje kvartalet. Som ett resultat finns det inga uppskattningar att jämföra resultaten mot. WeWork är ett av världens ledande kontorsdelningsföretag i världen.

Trots bolagets resultatrapport för tredje kvartalet har WeWorks aktiekurs stigit under de senaste timmarna. WE är upp med mer än 4% sedan den amerikanska marknaden öppnade för en timme sedan, och den handlas för $9,40 per aktie.

Innan WeWork blev offentligt värderat till 47 miljarder dollar av SoftBank Group. Värderingen sjönk dock till 9 miljarder dollar när bolaget börsnoterades förra månaden. Värderingen sjönk då investerarna blev oroliga över företagets affärsmodell, dess grundare och dåvarande vd:n Adam Neumann.

WeWork blir innovativa och har engagerat sig i kryptovalutaområdet de senaste åren. Tidigare i år blev det brittiska fintechföretaget Revolut det första företaget att betala för ett WeWork-kontor med Bitcoin . WeWork sa att det är ett företag som har anammat kryptovalutor och accepterar därför dem som betalningsmedel för sina tjänster.

Företaget sa att det nu accepterar betalning i Bitcoin (BTC), Ether (ETH) och några stabilecoins som USDC och Pax Standard.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto