Home > Wilhelmina International stiger som en raket med 90%: här kan du köpa aktien

Wilhelmina International stiger som en raket med 90%: här kan du köpa aktien

Wilhelmina International (NASDAQ: WHLM) är en av dagens bäst presterande aktier.

Om du funderar på att investera i Wilhelmina International efter de senaste positiva prisförändringarna, eller om du bara vill veta mer om projektet, är detta rätt artikel för dig. Läs vidare för att ta reda på all viktig information du behöver veta.

Först och främst vill vi hjälpa dig som vill köpa WHLM-aktier omedelbart men inte vill betala förhöjda avgifter eller drabbas av opålitlig service. Så kolla gärna in avsnittet nedan för att se våra analytikers urval av de bästa platserna att köpa aktier i Wilhelmina idag.

Hur och var du kan köpa aktier i Wilhelmina International på nätet

För att köpa aktier i Wilhelmina kan du klicka på en av länkarna nedan, registrera dig, sätta in pengar och köpa det antal aktier du vill äga.

Här är de två bästa plattformarna där du kan köpa, sälja och handla aktier i Wilhelmina International just nu:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Wilhelmina International?

Företaget grundades 1967 och har sitt huvudkontor i Dallas, Texas, och är ett modeföretag och talangbyrå. Företaget är verksamt inom följande sektorer: Fashion Model and Social Media Influencer Management, Celebrity Management och Licensing and Branding Associations.

Priset på WHLM har stigit efter ökad handelsvolym och nyheterna om insiderköp: storägaren Retail Ecommerce Ventures Llc har köpt 237 500 av företagets aktier.

Ska jag köpa aktier i Wilhelmina idag?

Om du har gjort din egen research och känner att WHLM kommer stiga framöver kan det vara smart att köpa aktier idag. Se bara till att du tar din tid och att du undersöker noga innan du riskerar dina egna pengar.

En prisprognos för WHLM 2021

Våra analytiker har ännu inte tagit fram en uppdaterad prisprognos för Wilhelmina efter denna dramatiska prisökning. Se till att du kollar in den senaste prognosen så fort vi har tagit fram den.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto