Home > Zivo Bioscience stiger med över 66% – Här kan du köpa aktien

Zivo Bioscience stiger med över 66% – Här kan du köpa aktien

Zivos aktie steg med över 66% igår. Det finns inga nyheter som förklarar prisökningen, men aktien nämndes på sociala medier. Är detta nästa meme-aktie?

Zivo Bioscience steg som en raket igår mitt under en fallande börs. Den gröna trenden kan fortsätta eller, alternativt, vara ett utmärkt tillfälle för de som vill blanka. I nästa avsnitt kommer vi att diskutera Zivo och var du kan köpa (eller sälja) aktier i Zivo just nu.

Hur och var du kan köpa aktier i Zivo Bioscience på nätet

Zivo Bioscience (NASDAQ: ZIVO) kan handlas efter att du har registrerat dig hos en nätmäklare och ger tillgång till denna tillgång. Detta är våra rekommenderade nätmäklare som har valts ut efter att ha analyserat kostnadsstrukturer och funktioner:

eToro

eToro är en av världens ledande handelsplattformar som erbjuder courtage och avgifter som är bland branschens lägsta. Deras sociala handelsfunktion som kopierar andras handel är ett perfekt val för dig som ska sätta igång med investeringar.

Registrera dig med eToro direkt

Webull

Registrera dig med Webull direkt

Vad är Zivo Bioscience?

Zivo är ett R&D-företag med huvudkontor i USA. De studerar, utvecklar och säljer näringsämnen som utvinns ur algstammar. Deras produkter främjar god hälsa, med fokus på att öka matsmältningseffektiviteten i fåglar och vårda ett hälsosamt immunsvar mot nötkreatursjukdomar, såsom mastit. Ett par av deras produkter är också avsedda för mänskligt bruk och syftar till att förbättra muskelåterhämtning och ledhälsa.

Ska man köpa aktier i Zivo Bioscience idag?

Zivo Bioscience ledde marknaden igår med hög handelsvolym. Denna frimärkesaktie är i skrivande stund prissatt till 4,66 dollar. Ändå skulle många hävda att aktien främst drevs upp av spekulation då det inte fanns några företagsspecifika nyheter som kunde ha ökat investerarnas optimism. Aktien nämndes dock på sociala medier.

Vissa investerare kan också ha bestämt sig för att försöka rida på vågen. Andra kan ha hört rykten om att företaget snart kan få ett FDA-godkännande. Icke desto mindre är det viktigt att vara mycket försiktig när du handlar mycket volatila småkapitalaktier som Zivo, och se till att du använder riskhanteringsverktyg för att begränsa din exponering.

En prisprognos för Zivo Bioscience år 2021

Det finns ingen prognos tillgänglig för Zivo Bioscience, som så ofta är fallet för frimärkesaktier.

Taggar:
Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto