Home > Zoom Video Communications totala intäkter steg under Q1 2022 – Är Zoom en bra aktie att köpa?

Zoom Video Communications totala intäkter steg under Q1 2022 – Är Zoom en bra aktie att köpa?

Zoom (NASDAQ :ZM) levererade under tisdagen sina intäkter för Q1 2022, och de slog analytikernas prognoser. Totala intäkter och antalet användare steg under kvartalet.

Här är ett par anledningar varför Zoom är en bra aktie att köpa.

Först och främst har vi resultaten som presterandes denna vecka, och de är imponerande. Företagets totala intäkter för kvartalet låg på 956,2 miljoner dollar, vilket är en ökning på 191% de senaste tolv månaderna. Dessutom fördubblades deras kassaflöde jämfört med samma period under räkenskapsåret 2021, och användarbasen fortsätter att växa.

För det andra är företagets egen prognos för Q2 2022 och för det fulla räkenskapsåret ännu mer lovande. De totala intäkter för året kommer enligt prognosen hamna på 4 miljarder dollar.

Slutligen är Zooms tillväxtgrad enastående och överstiger sektorns median med 295,67% de senaste tolv månaderna, med en stor vinstmarginal på 70,02% TTM.

Var kan jag köpa aktier i Zoom(NASDAQ:ZM)?

eToro

eToro är en av de mest populära nätmäklarna bland både privata och professionella investerare och gör det enkelt för dig att få tillgång till finansiella marknader. Man kan handla med ETF:er, aktier, index och råvaror, framförallt via CFD:er och fraktionerade aktier. eToro är en av de ledande mäklarna inom social handel.

Köp Zoom på eToro > 

Capital

Capital erbjuder tillgång till finansiella marknader till över 150 000 investerare världen över. Handelsplattformen har ett intuitivt gränssnitt och tillhandahåller tekniska indikatorer som är enkla att använda tillsammans med avancerade diagram.

Köp Zoom på Capital

Vad är Zoom?

Zoom Video Communication är ett företag som tillhandahåller kommunikationslösningar som blev väldigt populära under COVID-19-pandemin. Då nedstängningar och restriktioner blev normen i stora delar av världen ökade efterfrågan på Zoom tack vare sina tjänster inom chatt, samtal och HD-videosamtal.

Zoom har sina högkvarter i San Jose i Kalifornien, har över 4 400 anställda och grundades år 2011.

Begränsat specialerbjudande - 0% Provision & 0% Stämpelskatt på ALLA Lager!
Prisbelönad plattform - köp fysisk tillgång eller handel med hävstång
11 betalningsmetoder, inklusive PayPal
Öppna mitt konto