Home > Om oss

Om oss

Vilka är vi?

Här på TradingPortalen.com tror vi att det kan vara oerhört fördelaktigt att bli ekonomiskt kunnig och lära sig färdigheterna i trading och investering. Vi är ett team av analytiker, journalister, traders och pedagoger som vill hjälpa individer att köpa tillbaka sin tid och leva mindre ekonomiskt osäkra liv.

Vi publicerar ett stort utbud av guider för att hjälpa våra läsare att hitta de bästa mäklarna, aktierna och tradingteknikerna, samtidigt som vi rapporterar att de senaste finansiella nyheterna dagligen. Detta gör oss till en go-to-resurs för alla dina tradingbehov. 

Vår uppdragsbeskrivning

Vårt mål på TradingPortalen.com är att avmystifiera många av begreppen inom trading och investeringar och att ge högkvalitativt och informativt innehåll till våra läsare, med avsikt att göra den skrämmande finansvärlden tillgänglig för alla.

Vi vill hjälpa våra läsare att fatta bästa möjliga investeringsbeslut, och som sådan rekommenderar vi bara produkter och tjänster som vi skulle använda själva. Oavsett om du vill hitta rätt mäklare för dig, finslipa dina tradingfärdigheter eller hitta nästa stora tillväxtaktie, har vi vad du behöver.