Home > Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners

PREMIUM PARTNERS

 

Vontobel Bank

Vontobel är en schweizisk grupp av privatbanker med internationell inriktning. Den grundades så tidigt som 1924 i Zürich. Med omkring 1 500 medarbetare världen över erbjuder Vontobel förstklassiga, skräddarsydda tjänster åt internationella kunder. Affärsområdet Financial Products är specialiserat på emission, försäljning och market making av Bull & Bear-certifikat och hävstångsprodukter med svenska, europeiska, amerikanska och schweiziska underliggande tillgångar. Dessutom har vi kompetens på områdena valutor och ädelmetaller.

Vi erbjuder likviditet, transparens och förstklassig service som förutsättning för dina finansprodukter. I Schweiz har vi i flera år legat i topp 3 och även på den tyska marknaden hör vi till de tio ledande emittenterna. Flera utmärkelser och priser är ett bevis på den höga kvaliteten på våra tjänster. De strukturerade produkter som Vontobel erbjuder uppgår numera till mer än 100 000 finansinstrument.

Vårt moderbolag Vontobel Holding AG har fått det långsiktiga kreditbetyget A3 av Moody’s. Det understryker Vontobels höga stabilitet och kreditvärdighet. Vontobel har dessutom mycket god tillförsel av eget kapital. Vontobel har varit verksamma i Sverige sedan januari 2015.

CMC Markets

CMC Markets grundades 1989 i London och är idag en av världens största CFD-aktörer med fler än 60 000 kunder. Företaget är börsnoterat på London Stock Exchange och finns etablerat med kontor i 15 länder. Det svenska kontoret öppnade 2007 och därifrån sköts all kundservice och utbildning av svenska kunder.

Hos CMC Markets handlar du courtagefritt i index, råvaror, räntepapper samt valuta och du har tillgång till fler än 20 aktiemarknader. All handel sker via vår prisbelönta handelsplattform.

Utbudet är digert med tillgång till fler än 10 000 produkter som handlas utan fasta kontraktsstorlekar och med flexibel hävstång. Detta innebär att du själv väljer om du vill handla med hävstång och hur kraftig den skall vara. De flesta produkter går även att blanka d.v.s du kan spekulera i en prisnedgång.

Under åren har CMC Markets fått en mängd priser och utmärkelser för sin handelsplattform, erbjudande och kundservice. 2016 röstade bland annat Financial Times läsare fram oss till bästa CFD-aktör.

Saxo Bank

Saxo Bank är en av de ledande aktörerna i den globala onlinehandeln och förser såväl privatkunder som institutionella kunder med en sofistikerad plattform som levererar effektiv multi-asset-handel från ett enda konto.

Vi är en dansk bank som är licensierad och står under tillsyn av Finansinspektionen i Danmark. Det innebär att vi uppfyller mycket stränga EU-direktiv och regelverk beträffande hanteringen av kunder. Våra interna system är underställda stränga säkerhetsåtgärder för att se till att dina personuppgifter är skyddade och att du kan handla online med högsta tillgängliga säkerhet.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder marknadens mest innovativa och sömlösa handelsplattform. Du kan enkelt hantera även komplexa affärer via ett intuitivt gränssnitt som hjälper dig att snabbt utnyttja nästa intressanta möjlighet.

Det är naturligtvis väldigt viktigt att våra handlare och investerare har tillgång till populära tillgångar var och när som helst, men också till geografiskt spridda tillgångar på svårtillgängliga marknader.

Våra omfattande lösningar med stort tillgångsutbud ger dig unika fördelar och det försprång som krävs för att ligga steget före på dagens föränderliga, globala marknad.

PARTNERS

Avanza

Avanza grundades 1999 och har sedan dess vuxit från att vara en liten renodlad aktiemäklare på internet till att bli en digital plattform för sparande och investeringar som utmanar storbankerna och försäkringsbolagen på Sveriges sparmarknad. En marknad där det fortfarande finns stora tillväxtmöjligheter.

Vår vision är att skapa en bättre framtid för miljoner människor. Hos oss ska man få ut mer pengar till sig själv än hos någon annan bank. Vår övertygelse är att nöjda och aktiva kunder leder till långsiktigt aktieägarvärde. Kort sagt – som det borde vara.

Nordnet

Nordnet är en nätbank med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Huvudkontoret ligger i Stockholm, där alla centrala funktioner hör hemma. Stockholmskontoret är också hem åt kundservice och försäljningsteamet för den svenska marknaden. I Oslo, Köpenhamn och Helsingfors har vi lokala kontor med kundservice, försäljning och marknadsföring.

Den nordiska marknaden domineras av traditionella banker och försäkringsbolag. På alla marknader är vi en utmanare, tillsammans med en eller två lokala konkurrenter.

BNP Paribas

BNP Paribas, med huvudkontor i Paris, har lokal närvaro i cirka 80 länder världen över däribland de nordiska länderna.

Under ett antal år har BNP Paribas byggt upp en framgångsrik verksamhet inom börshandlade investeringsprodukter som mini futures och turbowarranter och har blivit en av de ledande aktörerna i exempelvis Tyskland och Frankrike.

Nordic Growth Market

NGM-börsen är en av Sveriges två auktoriserade börser med tillstånd från Finansinspektionen. Vi erbjuder notering och handel med värdepapper såsom aktier etp:er, strukturerade produkter och obligationer. Som börs är vi en naturlig mötesplats för aktörer som erbjuder värdepapper och investerare. Förutsättningen för en effektiv handel är ett driftsäkert, flexibelt och stabilt handelssystem. Det erbjuder vi också.

Vi grundades 1984 och har under åren hetat både Stockholm Börsinformation (SBI-listan) och IM Innovationsmarknaden. Sedan 2001 heter vi Nordic Growth Market (ofta kallat NGM-börsen eller NGM). Vi är ett helägt dotterbolag till Börse Stuttgart, en av Europas ledande börser inom flera segment, och har verksamhet i hela Norden (Sverige, Finland, Norge och Danmark).

Direkt

När Nyhetsbyrån Direkt startade 1988 var det för att fylla ett tydligt behov: Det saknades nyheter i realtid på svenska om aktie- och räntemarknad i vårt närområde. Sedan dess har Direkt varit den mest använda nyhetstjänsten i realtid bland professionella användare på den svenska finansmarknaden och sedermera även bland privatsparare.

Tjänsten har även blivit uppskattad inom media och gjort Direkt till en grundpelare på ledande ekonomisajter och affärstidningar. Denna spridning och genomslagskraft har gett Direkt en särställning bland finansiella nyhetsbyråer.

Infront

Financial professionals across Europe rely on Infront for global real-time market data, trading, news, and analytics covering key markets. With proved solutions developed over 20 years by industry experts, and with product development driven by our clients’ business needs.

The Infront terminal has become the most intuitive and flexible terminal within the financial market, helping institutions to reduce costs, adapt to fast changing market requirements and being able to work more effectively with the increasing amount of information available. Infront is located in London, Paris, Cape Town, Johannesburg, Stockholm, Copenhagen and Oslo.