Home > Varför lita på oss

Varför lita på oss

För att säkerställa att vårt innehåll är det bästa det kan vara använder vi ett antal processer innan vi levererar våra nyheter och webbinnehåll.

Vårt team av redaktörer verifierar varje innehåll genom att bevisa, redigera och skapa rubriker som inte vilseleder våra läsare. Vi ser till att alla fakta och all information är korrekt och uppdaterad. Webbplatsen tillhandahåller också grafer och priser via API:er från CoinMarketCap eller CoinAPI och håller dem uppdaterade.

Trading Portalen är vi fast beslutna att producera felfri, saklig och informativa texter för att hålla våra läsare informerade så gott vi kan om de senaste trading- och investeringsnyheterna, recensionerna, tipsen och tricken.

Vi samarbetar också endast med välrenommerade företag, så alla tjänster vi granskar är garanterade att vara pålitliga och legitima trading-plattformar. Vi gör detta genom att bara skriva om företag som uppfyller standarderna i våra värderingar, så att vi kan försäkra alla våra läsare om att de kommer att få opartisk och objektiv analys av marknadsläget.